Despre SareaDinBucate

Sareadinbucate.ro este o continuare firească a unui spațiu de joacă de pe wordpress început în 2008.

Este locul unde se înșiră povești. Cele ale oamenilor, locurilor, sau faptelor de care mă lovesc. Cred în puterea pe care lucrurile pozitive din jurul nostru o au, în răbdarea de a le descoperi, și în zâmbetul pe care îl poți aduce atunci când le dai mai departe. Și cred că poveștile, ideea lui a fost odată și a lui au trăit fericiți, sunt parte integrantă din viața noastră cotidiană, doar că deseori trecem pe lângă ele fără a le observa.

Nu e blog de bucătărie, așa cum s-ar crede după nume. E doar un loc unde se strâng ingrediente esențiale. De aici și numele (și încăpățânarea de a îl păstra). Scriu despre cărți, muzică, teatru, locuri descoperite și despre mine, atunci când poveștile sunt unele ce pot fi împărtășite.

Numele meu este Oana Duma și în spațiul meu de joacă sunt povestitorul. Cel care poate determina mereu finalul fericit. Sau cel puțin își asumă rolul de a îl căuta. Dincolo de acesta, sunt absolventă de Filosofie (după ce am terminat cu brio un liceu la o clasă de profil matematica-informatică) și în viața de zi cu zi sunt angajată de corporație, în departamentul comercial.

Fiind un spațiu de povești, căutări și joacă, vă rog doar să intrați cu inima deschisă și fără bocanci plini de noroi cotidian. În rest, să vă bucurați de fiecare poveste. Iar dacă și voi le aveți pe ale voastre, vă aștept cu drag să le împărțim.

Mai jos, prezentarea mea din 2008, atunci când am început blogul. S-au schimbat niște lucruri de atunci (inclusiv eu), dorind să fac din sareadinbucate un concept despre povești și căutări de Bine, dincolo de un loc de exprimat nervi și tristeți. Cu toate acestea, dependențele au rămas aceleași.

Dependenta de:  ieșit din casa, ciocolata, ceai și cărți (și de citit și de cumpărat), munte, povesti, muzica, oameni și căutări.

Îmi plac acadelele, sa ma joc șotronul, sa ma plimb, copiii și copilăriile, nebuniile inconștiente, poezia simpla și sa scriu.

Iubesc primăvara pentru copacii infloriți. Iubesc toamna pentru ploile ei repezi sau lungi și pentru zilele de stat in casa. Iubesc vara pentru escapade, alergări, jocuri, miros de libertate. Cu iarna încă sunt certata.

Îmi place sa rad. Sa simt ca fac asta. Cel mai mult îmi place puterea pe care povestea unui om iți poate schimba starea de spirit. Asa ca ma fascinează ideea de a găsi un dram de optimism printre multe lucruri gri.

%d bloggers like this: